Αναζήτηση

Όροι Χρήσης

Επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα μας και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες αυτής συμφωνείτε και αποδέχεστε τους κάτωθι όρους χρήσης και συναλλαγής:1. ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ


Οι τιμές μας συμπεριλαμβάνουν το φόρο προστιθέμενης αξίας (Φ.Π.Α.) που ανέρχεται στο 24%. Για αγορές που πραγματοποιούνται σε τρίτες χώρες (αλλοδαπά κράτη, μη μέλη Ευρωπαϊκής Ένωσης) ο Φ.Π.Α. θα αφαιρείται από την αναγραφείσα τιμή. Η εταιρεία μας έχει το δικαίωμα οποιαδήποτε στιγμή και άνευ προηγούμενης  ειδοποίησης να μεταβάλει τις τιμές πώλησης για τα προϊόντα της. 


2. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


Για την διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, η εταιρία Gshoes διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:
1) Με αντικαταβολή
2)Με πιστωτική κάρτα μέσω του Συστήματος πληρωμών της Τράπεζας Πειραιώς και δυνατότητα έως 3 ΑΤΟΚΩΝ δόσεων
3)Κατάθεση σε Τράπεζα,στους παρακάτω λογαριασμούς:
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:
  • Αριθμός Λογαριασμού: 5260059995065
  • IBAN: GR3001722600005260059995065

 ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ:

Αριθμός Λογαριασμού:  34840045156

IBAN:  GR51011034800000348400451563. ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ


Η αποστολή θα γίνεται ως εξής:
Εντός Ελλάδος με τη μεταφορική εταιρεία: ACS


4. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ


H ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ 30 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ  ΕΦΟΣΟΝ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΟΡΦΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ,ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ.


Υπάρχει κάποιο κατασκευαστικό ελάττωμα.
Η εταιρεία μας κατά τη διαδικασία εκτέλεσης των παραγγελιών, προβαίνει σε επισταμένο έλεγχο των προϊόντων, ούτως ώστε να εξασφαλίσει την άριστη ποιότητα τους. Σε σπάνια περίπτωση που παραλάβετε ένα προϊόν που φέρει κατασκευαστικό ελάττωμα, δικαιούστε να επιστρέψετε ΔΩΡΕΑΝ το προϊόν .


Η επιστροφή του προϊόντος είναι δωρεάν από όλη την Ελλάδα, εφόσον γίνεται μέσα σε 30  ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του. Επιστροφή χρημάτων γίνεται.


Είναι διαφορετικό σχέδιο από αυτό που παραγγείλατε.
Η εταιρεία μας κατά τη διαδικασία εκτέλεσης των παραγγελιών, προβαίνει σε επισταμένο έλεγχο των προϊόντων, ούτως ώστε να αποφευχθούν τέτοιου είδους λάθη. Στην σπάνια περίπτωση που συμβεί να παραλάβετε λάθος προϊόν, δικαιούστε να επιστρέψετε και να αλλάξετε το προϊόν.


Αλλαγή με διαφορετικό προϊόν. 
Σε περίπτωση που παραλάβατε ένα προϊόν και διαπιστώσατε ότι δεν είναι της αρεσκείας σας, δικαιούστε να προχωρήσετε στην αντικατάστασή του. Σε αυτήν την περίπτωση η επιστροφή είναι ΔΩΡΕΑΝ για ΜΙΑ ΦΟΡΑ  και πρέπει να γίνει εντός 30 ΗΜΕΡΩΝ.

5. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ


Το Gshoes.Gr σέβεται και ακολουθεί αυστηρή πολιτική για τα προσωπικά σας δεδομένα και δηλώνει ότι δεν πρόκειται να αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, εκμισθώνει, ανταλλάσσει, ή με οποιονδήποτε τρόπο προβαίνει σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και των πληροφοριών που μας εμπιστεύεστε. Μετά από αίτησή σας, τα προσωπικά σας στοιχεία διαγράφονται οριστικά και δεν παραχωρούνται ούτε χρησιμοποιούνται από κανέναν.


6. ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ


Η εταιρεία καθώς επίσης και ο χρήστης-καταναλωτής συνομολογούν και συναποδέχονται για την σωστή και με τα συναλλακτικά ήθη λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος-ιστοσελίδα www.gshoes.gr  . Ο χρήστης της σελίδας δεσμεύεται ότι δεν θα χρησιμοποιήσει ποτέ και σε καμία περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα-ιστοσελίδα www.gshoes.gr για να αποστείλει με e-mail, ή να δημοσιεύσει , ή με κάποιον άλλο τρόπο να δημοσιοποιήσει περιεχόμενο το οποίο είναι συκοφαντικό, βλαβερό, ανήθικο, προσβλητικό, απειλητικό ως προς τους ανήλικους κατά οποιονδήποτε τρόπο, εκφράζει φυλετικές, ρατσιστικές , ή εθνικές διακρίσεις. Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα οποιαδήποτε στιγμή να τροποποιήσει τις τιμές των προϊόντων της και χωρίς να έχει αιτιολογήσει νωρίτερα, καθώς και χωρίς να ειδοποιήσει για τις τροποποιήσεις των τιμών. 


7. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ


Το σύνολο του περιεχομένου της ιστοσελίδας μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας GSHOES.GR.που εδρεύει στην Ηράκλεια Σερρών και προστατεύεται από τις διατάξεις τις ημεδαπής και της διεθνούς νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται ρητά οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, σημάτων, λογοτύπων, banners, layouts, interface, γραφιστικών σχεδίων, διαφημιστικών ή προωθητικών ενεργειών, ή τροποποίηση, μεταποίηση, παραποίηση, αντιγραφή εν μέρει ή όλο ή καθ’ οιονδήποτε άλλο τρόπο προσβολή των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας για τα έργα που εμφανίζονται στην παρούσα ιστοσελίδα χωρίς την ρητή, έγγραφη συναίνεση της εταιρείας. Τυχόν παραβίαση των ανωτέρω η εταιρεία ρητώς επιφυλάσσεται για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματος για την διεκδίκηση κάθε ζημίας που θα προκληθεί σε αυτήν.
Φίλτρα
Sort
display