Αναζήτηση

Αποστολές και Επιστροφές

Αποστολές

Οι αποστολές εντός Ελλάδος είναι ΔΩΡΕΑΝ .Οι αλλαγές και επιστροφές εντός Ελλάδος είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Η εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι η ACS.
Στην περίπτωση που η περιοχή που μένετε δεν εξυπηρετείτε από το δίκτυο της ACS, έχουμε την ευθύνη να σας αποστείλουμε την παραγγελία σας με εναλλακτικό τρόπο, πάλι με δωρεάν έξοδα μεταφορικών για εσάς

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας την επόμενη εργάσιμη ημέρα, από την ημέρα που κάνατε την παραγγελία σας.

 

H ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ 30 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ  ΕΦΟΣΟΝ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΟΡΦΗ.


Υπάρχει κάποιο κατασκευαστικό ελάττωμα.
Η εταιρεία μας κατά τη διαδικασία εκτέλεσης των παραγγελιών, προβαίνει σε επισταμένο έλεγχο των προϊόντων, ούτως ώστε να εξασφαλίσει την άριστη ποιότητα τους. Σε σπάνια περίπτωση που παραλάβετε ένα προϊόν που φέρει κατασκευαστικό ελάττωμα, δικαιούστε να επιστρέψετε ΔΩΡΕΑΝ το προϊόν .


Η επιστροφή του προϊόντος είναι δωρεάν από όλη την Ελλάδα, εφόσον γίνεται μέσα σε 14 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του. Επιστροφή χρημάτων γίνεται εφόσον το προιον επισταφεί εντος 30 ημερών.


Είναι διαφορετικό σχέδιο από αυτό που παραγγείλατε.
Η εταιρεία μας κατά τη διαδικασία εκτέλεσης των παραγγελιών, προβαίνει σε επισταμένο έλεγχο των προϊόντων, ούτως ώστε να αποφευχθούν τέτοιου είδους λάθη. Στην σπάνια περίπτωση που συμβεί να παραλάβετε λάθος προϊόν, δικαιούστε να επιστρέψετε και να αλλάξετε το προϊόν.


Αλλαγή με διαφορετικό προϊόν. 
Σε περίπτωση που παραλάβατε ένα προϊόν και διαπιστώσατε ότι δεν είναι της αρεσκείας σας, δικαιούστε να προχωρήσετε στην αντικατάστασή του. Σε αυτήν την περίπτωση η επιστροφή είναι ΔΩΡΕΑΝ για ΜΙΑ ΦΟΡΑ  και πρέπει να γίνει εντός 30 ΗΜΕΡΩΝ.



Φίλτρα
Sort
display